lunes, 2 de junio de 2008

Mª Rosa Calaf a la UVIC

21/05/08
Més d’una vintena de persones, entre elles alumnes de periodisme, van assistir ahir a l’acte que va començar passades les cinc de la tarda.
La Universitat de Vic va rebre a la il·lustríssima periodista Mª Rosa Calaf. La seva visita va ser impulsada pel Centre d’estudis interdisciplinaris de la dona que inicia un conjunt d’actes culturals i de la ciència catalana. Les trobades dirigides a la ciutadania i a la comunitat universitària, comptaran amb el suport de dones catalanes importants dins del món de la cultura, la ciència i la informació.
Mª Rosa Calaf va ser la primera en encetar aquest conjunt d’activitats en una entrevista dirigida per Montse Casas, professora de ciències de la informació portada a terme al plató de televisió de la facultat d’empresa i comunicació de la Universitat de Vic.

Ver mapa más grande

L’entrevista va anar encaminada a conèixer de primera mà l’experiència i trajectòria de la periodista en totes les seves corresponsalies que ha cobert durant 25 anys.Des de Nova York fins a la Xina, va detallar cada vivència dins del context històric del període en què va residir a cada part del planeta.
Les respostes de la corresponsal van ser força generoses i va ser clara donant el seu punt de vista sobre temes concurrents i d’actualitat. El públic assistent va escoltar atentament tot el seu discurs tot i que en ocasions el seus cabells vermells deixaven bocabadat a més d'un.

En acabar algun de les persones assistents van poder fotografiar-se amb ella i també va cedir a firmar autògrafs aquells que va poder. Ja se sap que l’agenda d’aquests grans periodistes sempre és molt apretada i després de despedir-se dels organitzadors va marxar de la Uvic deixant a tots els assistents “un buen sabor de boca”.

No hay comentarios: